Nowości

Catering wielkanocny

27 marca 2020

więcej

Archiwum nowości

CATERING

 

 

Finger Food

Pomidorki koktajlowe nadziewane mozarella 3,00 zł

Koreczki warzywne / serowe / śledziowe 3,50 zł

Tartinki na ciemnym pieczywie - mix smaków 3,50 zł

Paszteciki w cieście francuskim 4,00 zł

Paluchy z szynką parmeńską 4,00 zł

Vol - au -venty z pastą łososiową 4,50 zł

Tatar z łososia na grzankach 6,00 zł

 

 

Monoporcje

Wegańska sałatka z soczewicy z kolorową papryką 4,50 zł

Tatar ze śledzia z kaparami i zielonym jabłkiem 4,50 zł

Polędwiczki wieprzowe na musie chrzanowym 5,00 zł

Łosoś wędzony z pastą szczypiorkową i kiełkami 5,00 zł

Tatar z grillowanej kaczki z chipsem z chleba 6,00 zł

Krewetki w chrupiącej panierce na salsie paprykowej 6,00 zł

 

 

Kanapki

Kanapka z białego pieczywa z szynką, pomidorem, 4,50 zł
ogórkiem salami i serem pleśniowym,
pastą twarogową i oliwą

Kanapka z pieczywa razowego z pastą twarogową, 4,50 zł
wędzonym łososiem, pomidorem suszonym,
oliwą i serem pleśniowym



Wytrawne babeczki

z sałatką jarzynową - śląski szałot 4,00 zł

z sałatką z szynki, sera i warzyw marynowanych 4,00 zł

z pastą z suszonych pomidorów i oliwą 4,00 zł

z pastą paprykową i krewetką 5,00 zł

z tatarem z wędzonej ryby 5,00 zł


Patery

Patera serów 89 zł/kg

5 rodzajów sera (ser żółty, camembert, długo dojrzewające)


Patera wędlin 89 zł/kg

schab z pieca, salami picante, szynka wiejska,
boczek wędzony, kabanos


Patera mięs pieczonych 98 zł/kg

schab w ziołach, polędwiczka faszerowana suszoną śliwka,
kurczak z suszonym pomidorem i mozarella, pieczeń z karczku szpikowana boczkiem i czosnkiem





Mięsa pieczone w całości


Kaczka faszerowana (dla 2-4 os.) 80 zł

Kaczka faszerowana kaszą pęczak z kurkami i boczkiem
oraz surówką z selera
(kaczka ok. 1,5-2 kg, surówka z selera 400g, sos pieczeniowy 400ml)


Królik faszerowany (dla 3-4 os.) 120 zł

Cały królik faszerowany warzywami w sosie śmietankowym
z glazurowanymi buraczkami i kluskami śląskimi
(królik ok. 1-1,5 kg, kluski śląskie 35szt., buraczki 40 dag)


Pieczona gęś świętomarcińska (dla 4-6 os.) 360 zł

Pieczona gęś świętomarcińska z farszem staropolskim w aromacie ziół
(gęś ok. 3 kg, kluski śląskie 50szt., modra kapusta 600g,
sos pieczeniowy 300ml)

ZESTAWY

Półmisek drobiowy (dla 6 os.) 270 zł

2 x udko z kaczki 160g/szt.

2 x Grillowany filet z kurczaka 160g/szt.

2 x pieczone podudzie indycze z suszonymi pomidorami 160g/szt.

2 de volaile 160g/szt.

ziemniaki opiekane 500g

surówka z białej kapusty 600g

Kaszotto z warzywami 500g

sos paprykowy


Zestaw mięs pieczonych 280 zł

2 x polędwiczka z grilla 150g/szt.

2 x karczek z grilla 150g/szt.

2 x szaszłyk z grilla 150g/szt.

2 x antrykota wołowa 150g/szt.

warzywa na patelni 600g

ziemniaki opiekane 600g

sos barbecue 200ml

 

Tradycyjny zestaw pszczyński (dla 8-10 os.) 290 zł

4 x sakiewka ze schabu z pieczarkami i serem 160g/szt.

4 x de volaile 160g/szt.

4 x rolada wołowa 160g/szt.

4 x udko z kaczki 160g/szt.

kluski śląskie 80szt.

ziemniaki opiekane 500g

sos pieczeniowy 500ml

kapusta czerwona na ciepło 800g

surówka z kiszonej kapusty 800g

 

Półmisek ryb (dla 6 os.) 320 zł

2 x pstrąg z pieca 300g/szt.

2 x łosoś pieczony 160g/szt.

2 x halibut z patelni 160g/szt.

2 x kalmary faszerowane 120g/szt.

ziemniaki gotowane 500g

mix sałat z warzywami 500g

risotto 500g

Zamów catering 32 449-00-20

Ładowanie...
  • l_roy
  • l_frykowka
  • l_telemann
  • l_ufrickego
© 2009 - 2020 Grupa ROY. Wszelkie prawa zastrzeżone. Wykonanie: pless-intermedia